Kultursuppe

Fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse

Abehånden

Udsat til tirsdag d. 15. september kl. 18.30 - ca. 21.30 (dørene åbnes kl. 18)

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved

Suppe: Info kommer senere

Hovedret: Abehånden

Af og med: André Andersen

Sammen med publikum genoplever han gyset når man hører lyde på trappen, og sammen oplever de hvordan det føles at krybe tæt sammen når uhyggen breder sig. I mørket opdager publikum dét sammenhold og den frydeulde gru, som kun et godt gys kan give. Ryk tæt sammen til denne skræmmende teatergyser!

Køb billet!

Læs mere om "Abehånden"


Se Kultursuppe på et minut!

Video: Jan Christensen

Se Kultursuppe
- med André Andersen og "ABEHÅNDEN"
tirsdag d. 15. sep. kl. 18:30
Teatersalen, Grønnegade 10, 4700 Næstved
onsdag d. 28. okt. kl. 18:30
Teatersalen, Grønnegade 10, 4700 Næstved
torsdag d. 19. nov. kl. 18:30
Teatersalen, Grønnegade 10, 4700 Næstved

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew. Suppe-crewet bestående af Niels Grønne, Niels Peter Kløft, Camille í Dali og Kirsten Nottelmann Rav. De forvandler sig med falske overskæg, forlorne tænder, brystproteser m.m.m. til Gustav Fleiner, Otto ”Kok” Hansen, Sunshine og "Vor Mor” - alias Esther Gider-Godtfredsen. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet!

Der arbejdes heftigt på at få ”hovedretterne” på plads for sæson 2019/2020. Ikke alle brikker er faldet på plads, men vi kan love at programmet bliver fuld af overraskelser!

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Vel mødt!

Billetter bestilles på www.billetten.dk


Suppekaravane

Læs om Suppekaravanen