dansk english

Valgflæsk

Mandag den 20. november

Til denne særudgave af vores KULTURSUPPE, der ligger dagen før kommunalvalget sætter vi partiernes spidskandidater til højbords.
Vi ”iscenesætter” politikernes budskaber med brug af alle teatrets virkemidler: lys, lyd, vindmaskiner, snemaskiner, sæbeboblemaskiner ect. og giver publikum mulighed for at se deres politikere fra helt nye vinkler!

Da det er aftenen før den store valgdag, vil kandidaterne endvidere blive instrueret i en fotosession under overskriften “Sejrens Sødme/ Nederlagets Smerte”. Den siddende borgmester, Carsten Rasmussen har meldt sin ankomst og hans konkurrenter til borgmesterkæden vil også være til stede!

VALGFLÆSK er tænkt som en sjov, underholdende og anderledes valgaften, hvor der måske ikke bliver talt så meget politik, men hvor tilhørerne får mulighed for at lære ukendte sider af deres politikere at kende.

Læs om hvordan det gik her!

Partiet Venstre har efter deadline udskiftet Elmer Jacobsen med deres spidskandidat Kristian Skov-Andersen.

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Billetter bestilles på www.billetten.dk Vel mødt!