dansk english

Life Is Good

en tragikomisk gadeteater-forestilling

”Livet er en tragedie på nært hold, men en komedie set på afstand” - Charlie Chaplin

”Life is good” er en tragisk komedie - eller en komisk tragedie - om venskab. Personerne er en gadeoptrædende og en selvmordskandidat.

Filippo har sat sit lille dukketeater op for at spille ”Romeo og Julie” og er i gang med en musikalsk intro på sin harmonika, da Tonny kommer forbi tynget af sorg og depression. Tonny standser op og glædes over de unges kærlighed, men da de elskende ikke må få hinanden falder han tilbage i sine tunge tanker.

Tonny ”låner” en stige og et reb af Filippo og forsøger at hænge sig selv. Forsøget mislykkes, men Filippo kommer uforvarende til at skubbe til stigen og Tonny falder til jorden med et brag. Filippo stopper chokeret sin forestilling og prøver febrilsk at få liv i den bevidstløse Tonny …

”Life is Good” er også et personligt møde mellem den italienske komediant Claudio Levati og Rakkerpaks Peter Kløft, som begge har arbejdet med folkelige teatertraditioner i et universelt fysisk teatersprog, der kan forstås på tværs af alders og - landegrænser. De to komedianter har lige siden de mødtes leget med at udfordre hinanden i forhold til livets små og - store spørgsmål. Og da instruktøren Niels Grønne pludselig kunne se en forestilling i denne leg, er det blevet til et unikt internationalt teatersamarbejde! 

Premiere lørdag d. 26. maj, 2018 kl. 15 på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved - gratis adgang!. Turné juni - september.
 

Af og med: Claudio Levati (IT) og Peter Kløft (DK)

Instruktion: Niels Grønne

Scenografi: Christian Q. Clausen

Varighed: Ca. 40 minutter

Aldersgruppe: For voksne og børn fra 6 år

Pris: 16.000,- kr. plus moms. OBS: Nedsat pris til skoler.

Forestillingen er refusions berettiget

Kalender

arrangement dato/tid hvor
PREMIERE på Life Is Good   lø. 26. maj. 15:00 Grønnegades Kaserne Kulturcenter