Dansk Rakkerpak
Næstveds internationale egnsteater

Kultursuppe

kultursuppe - crew

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew. Suppe-crewet bestående af Niels Grønne, Niels Peter Kløft, Camille í Dali og Kirsten Nottelmann Rav. De forvandler sig med falske overskæg, forlorne tænder, brystproteser m.m.m. til Gustav Fleiner, Otto ”Kok” Hansen, Sunshine og "Vor Mor” - alias Esther Gider-Godtfredsen. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet!

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Vel mødt!

Billetter bestilles på www.billetten.dk

Onsdag d. 28. februar

Onsdag den 28. februar 2018 kl. 18.30  inviterer Dansk Rakkerpak til forårets første KULTURSUPPE
Dagens suppe er Minestrone m. brød
Hovedretten er:

Lystløgnerne

- Historiefortælling i særklasse

Lystløgnerne består af de to særdeles garvede fabulatorer Steiner Steinmetz og Aske Ebbesen, der begge er anerkendte navne på den danske fortællescene. De vil hver fortælle 2 historier - en sand og en falsk! Det bliver derefter publikums opgave at skille skidt fra kanel og finde ud af hvornår de talte sandt og hvornår de løb om hjørner med tilhørerne. Gætter man den rigtige kombination deltager man i konkurrencen om to fribilletter til næste omgang Kultursuppe.

Glæd jer til at blive forført af to fantastiske fortællere!

Steiner Steinmetz

Steiner Steinmetz

Aske Ebbesen

 Aske Ebbesen