dansk english

Kultursuppe

KULTURSUPPE med Mette Rønne

tirsdag d. 26. marts kl. 18.30 – ca. 21.30 (dørene åbnes kl. 18)

DEN KOMISKE TRAGEDIE - en komedie om at finde sin rolle

En skuespiller og hendes rolle skal sammen spille en vigtig scene, men det går ikke helt som planlagt! Skuespilleren bliver lammet af nervøsitet og rollen må tage over. Rollen befinder sig derimod godt i spotlightet, rank og stolt suger den lyset til sig. Så meget at skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen. Måske var det rollens plan helt fra start?

En hyldest til fantasien Den Komiske Tragedie handler om angsten for at fejle. Om alligevel at satse alt og kaste liv og sjæl tilbage på scenen for at gøre det man drømmer om. Det er en historie om at blive sig selv og om at lytte til den lille stemme indeni, der nogle gange siger noget klogt.

Forvent intelligent historiefortælling tilsat komik, fysik og eftertanke i denne anderledes poetiske komedie, der vender teatret på hovedet i en hyldest til fantasien, livet og ja.... skuespillet!

‘Det er simpelthen virtuost det Mette Rønne laver... Det er forbilledligt skuespillerarbejde, præcist og gennemarbejdet, og det er dødsens charmerende...’ TEATERAVISEN

Varighed: 75 min. uden pause

Instruktion: Anders Brink Madsen

Medvirkende: Mette Rønne

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved

Suppe: Kartoffel/porresuppe med bacondrys og brød af god krumme.

Hovedret: Mette Rønne med ”Den komiske tragedie”.

DANSK RAKKERPAK & FASTER COOLS garvede serveringspersonale vil som sædvanligt kræse om publikum og udsatte dem for diverse hilse, spise - og takkesangs-ritualer.

Kalender

arrangement dato/tid hvor
Kultursuppe med Mette Rønne   ti. 26. mar. 18:30 Teatersalen, Næstved  
Kultursuppe, info følger   on. 24. apr. 18:30 Teatersalen, Næstved  
Kultursuppe, info følger   to. 12. sep. 18:30 Teatersalen, Næstved  
Kultursuppe, info følger   ti. 22. okt. 18:30 Teatersalen, Næstved  
Kultursuppe, info følger   on. 20. nov. 18:30 Teatersalen, Næstved  

kultursuppe - crew

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew. Suppe-crewet bestående af Niels Grønne, Niels Peter Kløft, Camille í Dali og Kirsten Nottelmann Rav. De forvandler sig med falske overskæg, forlorne tænder, brystproteser m.m.m. til Gustav Fleiner, Otto ”Kok” Hansen, Sunshine og "Vor Mor” - alias Esther Gider-Godtfredsen. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet!

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Vel mødt!

Billetter bestilles på www.billetten.dk

Kort video fra en Kultursuppe