dansk english

Kulturjulefrokost med Schwanzen Sänger Knaben

Lørdag d. 8. december kl. 18.30 (dørene åbnes kl 18), Teatersalen Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Billetter af 200 kr. købes på www.billetten.dk eller på kulturcenterets billetkontor.

KULTURJULEFROKOST er en direkte forlængelse af DANSK RAKKERPAK & FASTER COOLs sagnomspundne KULTURSUPPE-koncept og publikum kan, hvis det lykkedes dem at passere det ophængte vasketøj, forvente at blive budt velkommen og bænket ved langborde med ternede duge af teatrets kompetente serveringspersonale Gustav Fleiner, Otto Kok Hansen og ”Vor Mor”, Esther Gider GodtFredsen, der uden slinger i valsen vil guide dem gennem aftenen labyrint af ritualer, fællessang og madoplevelser – den lækre julefrokostbuffet leveres af Buffetkøkkenet.

Aftenen kulminerer med den hellige treenighed i sanggruppen SCHWANZEN SÂNGER KNABEN, der leverer et dristigt, men smagfuldt show med julepul, andefedt, spejderlege, plejehjemsjulelir, svanserødkål, nissetamtam og meget mer’. Altsammen fremført med smukke, ofte smægtende harmonier, der ikke lader hverken juleøje (eller sæde) forblive tørt.

SCHWANZEN SÄNGER KNABEN besøgte vores KULTURSUPPE sidste efterår og lagde salen ned så vi ser frem til et gensyn med de glade syngebøsser!

Glæd jer og skynd jer at bestille billetter!

Billetter

Billetter af 200 kr. købes på www.billetten.dk eller på kulturcenterets billetkontor.